In 2014-2015 heb ik 4 maanden mogen backpacken door Zuid-Amerika. In deze (uitgebreide) blog beschrijf ik de bestemmingen waar ik ben geweest en hoop ik mijn ervaringen met backpacken in Zuid-Amerika over te brengen. In de 4 maanden (einde september 2014 tot eind januari 2015) ben ik in de volgende landen geweest: Peru, Ecuador, Argentinië, Chili, Uruguay, Paraguay en Brazilië. Met onder andere uitstapjes naar Machu Picchu, de Amazone, de Galapagos eilanden, Perito Moreno, Icuazu watervallen en de Pantanal. Mocht je 1 van deze dingen op je lijstje hebben staan en wil je hier meer over weten, lees dan vooral verder!

Tijdens mijn reis heb ik een aparte blog bijgehouden over alles wat ik daar meemaakte. Al deze informatie zal in de komende tijd op Reisjeuk.nl verschijnen maar ben je nu al nieuwsgierig? Klik dan hier.

 

 

Madelon
Auteur

Reacties zijn afgesloten.